info@elstrom.be

BTW BE 0787 629 607

Truilingenstraat 54

3891 Buvingen (Gingelom)

Vandaag de dag is verlichting veel meer dan een lamp aan het plafond. Met de juiste verlichting is het mogelijk om de sfeer in een kamer zowel op kantoor als thuis aanzienlijk te verbeteren.
Dit kan gaan over het vervangen of herstelling van een verlichtingstoestel t.e.m de totale verlichting in en rondom uw woning. Ook voor uw tuinverlichting kan u een beroep doen op ons, gelet op de enorme vochtigheid in ons land dienen deze vakkundig geplaatst te worden. Bijna alle latere defecten zijn te wijten aan ondeskundige of gebrekkige plaatsing.
Ook een goede bekabeling is van groot belang bij een correcte installatie, die kan aangelegd worden door ons of door uzelf met onze bijstand.

BINNEN- EN BUITENVERLICHTING
DECORATIEVE VERLICHTING
TUINVERLICHTING
ZWEMBAD/SPA VERLICHTING

Welke? Moderne, klassieke, architecturale verlichting, led-verlichting, re-lightning, lichtstudie, …

Visibiliteit op de openbare weg of op een werf is vaak van groot belang voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers. Wij hechten dan ook veel belang aan het installeren van een kwalitatief hoogstaande signalisatie, gaande van LED flitsers vooraan en/of achteraan, een verkeersbegeleider, werkverlichting, standlichten en nog zoveel meer.
ZWAAILICHTEN
ZIJMAKREKINGSLICHTEN
ACHTERLICHTEN
WERKLAMPEN
LED FLITSERS
LED LICHTBALKEN
BINNENVERLICHTING
BREEDTEBORDEN

DC-AC OMVORMER
en meer…

U kan eveneens bij ons terecht voor de nodige informatie !