Vandaag de dag speelt verlichting een belangrijke rol in zowel de functionele als de esthetische aspecten van een ruimte. Of het nu gaat om uw huis of kantoor, met de juiste verlichting kunt u de sfeer van een kamer aanzienlijk verbeteren. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan verlichtingsdiensten, variërend van het vervangen of repareren van verlichtingsarmaturen tot het volledig verlichten van uw woning, zowel binnen als buiten.

Wij begrijpen het belang van deskundige plaatsing, vooral als het gaat om tuinverlichting, gezien de vochtigheid in ons land. Daarom zorgen wij ervoor dat uw tuinverlichting op de juiste manier wordt geïnstalleerd om latere defecten te voorkomen.

Daarnaast is een goede bekabeling essentieel voor een correcte installatie. Onze deskundige team kan de bekabeling voor u aanleggen, maar we bieden ook bijstand als u ervoor kiest om het zelf te doen.

Onze verlichtingsdiensten omvatten onder andere:

– Binnen- en buitenverlichting

– Decoratieve verlichting

– Tuinverlichting

– Zwembad/spa-verlichting

Daarnaast bieden we ook een breed scala aan verlichtingsoplossingen, waaronder moderne, klassieke, architecturale verlichting, led-verlichting, re-lightning en lichtstudies. 

Veiligheid is van groot belang, zowel op de openbare weg als op een bouwplaats. Daarom hechten wij veel belang aan hoogwaardige signalisatie. We bieden verschillende signaleringsoplossingen, zoals LED-flitsers, verkeersbegeleiders, werkverlichting en standlichten, om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers goed zichtbaar zijn.

Onze signalisatiediensten omvatten onder andere:

– Zwaailichten

– Zijmarkeringlichten

– Achterlichten

– Werklampen

– LED-flitsers

– LED-lichtbalken

– Binnenverlichting

– Breedteborden

– DC-AC-omvormer

En nog veel meer. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige verlichtings- en signalisatiediensten, afgestemd op uw specifieke behoeften.

U kan eveneens bij ons terecht voor de nodige informatie !