info@elstrom.be

BTW BE 0787 629 607

Truilingenstraat 54

3891 Buvingen (Gingelom)

ELSTROM heeft de mogelijkheid om het nieuwe geavanceerde EWSET-systeem te implementeren.

Hier zijn enkele voordelen die zo’n systeem kan bieden:

1. Vroegtijdige detectie van bedreigingen: Het vroegtijdige waarschuwingssysteem maakt het mogelijk om potentiële problemen in de energietransmissie vroegtijdig te detecteren, zoals storingen, toenemende netwerkbelasting of afwijkingen in de overgedragen gegevens. Hierdoor kunnen er snel maatregelen worden genomen voordat de problemen ernstige storingen veroorzaken.

2. Optimalisatie van energiebeheer: Het systeem kan gegevens analyseren over de overgedragen energie, zoals spanning, frequentie en netwerkbelasting. Op basis van deze informatie kunnen beslissingen worden genomen om het energiebeheer te optimaliseren, wat bijdraagt aan een verhoogde efficiëntie en minimalisatie van verliezen.

3. Verbetering van de energieveiligheid: Door vroegtijdige detectie van bedreigingen en snelle reactie hierop draagt het vroegtijdige waarschuwingssysteem bij aan een verbeterde energieveiligheid. Dit kan het voorkomen van storingen, minimalisering van het risico op netwerkoverbelasting en snelle herstel van de energievoorziening bij afwijkingen omvatten.

4. Efficiënte planning van netwerkontwikkeling: De gegevens die worden verzameld door het vroegtijdige waarschuwingssysteem kunnen ook worden gebruikt voor de planning van de ontwikkeling van het energienetwerk. Op basis van trendanalyse en prognoses kunnen beslissingen worden genomen over de uitbreiding van de infrastructuur, modernisering van bestaande apparatuur en implementatie van nieuwe technologieën.

Natuurlijk vertel ik graag meer over het Early Warning System Energy Transmission !

Het Early Warning System is een geavanceerd systeem dat tot doel heeft vroegtijdige waarschuwingen te bieden voor potentiële problemen met energietransmissie. Het maakt gebruik van geavanceerde sensoren en analyses om afwijkingen in het energienetwerk te detecteren en snel te reageren op potentiële bedreigingen.

Een van de belangrijkste voordelen van dit systeem is het vermogen om storingen en andere problemen in het energienetwerk te voorkomen. Door vroegtijdige detectie kunnen er corrigerende maatregelen worden genomen voordat een klein probleem uitgroeit tot een grotere storing. Dit helpt de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van energielevering te verbeteren.

Daarnaast draagt het Early Warning System bij aan een meer efficiënt energiebeheer. Door voortdurende gegevensverzameling en -analyse kunnen energiebedrijven beter inzicht krijgen in de prestaties van het netwerk en mogelijke inefficiënties identificeren. Dit maakt optimalisatie mogelijk en minimaliseert energieverliezen.

Een andere belangrijke rol van het Early Warning System is het bevorderen van energieveiligheid. Door snelle detectie van afwijkingen in het netwerk kunnen energiebedrijven snel reageren en potentiële bedreigingen verminderen. Dit kan het voorkomen van netwerkoverbelasting en de identificatie van potentiële cyberaanvallen omvatten.

Tot slot draagt het Early Warning System bij aan netwerkplanning. Door gegevens over netwerkprestaties en belasting te verzamelen, kunnen energiebedrijven beter geïnformeerde beslissingen nemen over investeringen in infrastructuur, netwerkuitbreiding en implementatie van nieuwe technologieën.

Al met al biedt het Early Warning System Energy Transmission in België vele voordelen voor de energiesector. Het draagt bij aan verbeterde betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid van energietransmissie, ter ondersteuning van verdere ontwikkeling en innovatie in de branche.

ELSTROM kan dit systeem implementeren op handmatige, semi-automatische of volledig automatische basis, zowel met als zonder gebruik van een centraal beheersysteem.

ELSTROM kan bevestigen dat het systeem volledig functioneert en geen ingrepen vereist in het bestaande elektriciteitsnet (aanpassing aan de vraag).

Het systeem kan worden gebouwd met aparte voedingen van 12V/24V/48V.

Het systeem kan volledig worden samengesteld uit bestaande en gepatenteerde producten. Het belangrijkste element is mijn sonde die het hele systeem zal verbeteren en de elektrische componenten zal beschermen. Transformatoren, generatoren, motoren en andere apparaten die veel spanning vereisen.

Ik kan niet meer informatie geven over de EWSET-sonde en hoe deze werkt, omdat deze nog niet is gepatenteerd.

ELSTROM staat open voor samenwerking en gezamenlijke ontwikkeling van technologie met experts uit verschillende vakgebieden.

We denken creatief en out-of-the-box, wat ons soms in staat stelt om meer te zien.

🌠
🌍
🌟
💫

#technologie

www.ELSTROM.be

https://www.facebook.com/elstrom2022/

 Wij wensen voor iedereen gelukkig nieuwjaar jaar 2024 ! 🥂🍸🍾🍾🍾